ویزای توریستی انگلیس

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلیس به ویزایی گفته می شود که به افرادی که قصد سفر و گردش،دیدار اقوام،انجام عملیات تجاری یا ورزشیو یا مواردی چون جراحی ،گذراندن دوره های کارورزی و شرکت در کنفرانس ها در ان کشور را دارند میدهند.برای اطلاع بیشتر از نحوه گرفتن ویزای توریستی انگلیس یا مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی انگلیس مطلب زیر را مطالعه کنید و در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان مجرب اسکای لاین تماس بگیرید.

ویزای توریستی انگلیس

ویزای توریستی  Standard visitor visa

چیزی که در اخذ ویزای توریستی اهمییت به سزایی دارد این است که فرد متقاضی باید بتواند به سفارت مدارکی را ارائه دهد دال بر اینکه حتما قصد بازگشت به کشور خود در وقت معین را دارد.و قصد ندارد بیش از زمان معین در خاک ان کشور بماند.برای مثال اگرزوجی  بدون فرزند خود قصد سفر داشته باشند شانس موافقت با درخواست انها بیشتر از خانواده ای است که همگی با هم عازم سفر هستند.نکته ی دیگری که در قبول شدن درخواست ویزای توریستی می تواند تاثیر مثبت داشته باشد،وجود یکی از اعضای درجه یک خانواده در کشور میزبان است.در دست داشتن یک دعوتنامه از یکی از اعضای درجه یک  خانواده تان میتواند تاثیر زیادی در قبولی ویزای شما داشته باشد.

 

مدارک مورد نیاز سفارت  برای ویزای توریستی انگلیس

1.پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

2.فرم فارسی تکمیل شده تقاضای ویزا

3.دو قطعه عکس رنگی

4.ترجمه مدارک گواهی اشتغال به کار

5.ترجمه پرینت گردش حساب

6.ترجمه سند ازدواج در صورت تعهل

7.ترجمه اسناد ملکی

8.ترجمه مدارک شناسایی

9.بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل

10.دعوتنامه

 

 برای ثبت درخواست وقت سفارت انگلیس با ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *