شش ماه تا وضعیت عادی در انگلستان و اتمام کرونا

مردم در انگلیس شش ماه تا رسیدن به شرایط عادی فاصله دارند
انگلستان و به طور کلی بریتانیا طی چند هفته شرایطش به کلی تغییر کرد. کشوری که معتقد بود میتواند با منع ورود مردم از دیگر کشور و تنها با بازگرداندن انگلیسیها به کشورشان مانع ورود ویروس کرونا به قلمرواش شود، طی چند هفته به کشوری تبدیل شد که آمار تقریباً بالایی از مبتلایان ویروس کرونا در اروپا دارد. برخی از افرادی که از سفر دریایی خود به ژاپن رفته و از آنجا به انگلیس آمده بودند، برخی از دانشجویان چینی که به دیدار خانواده رفته و به محل تحصیلشان برگشته بودند و برخی از انگلیسیهایی که به دیگر کشورها از جمله چین سفر کرده و بعد از مدتی به کشورشان مراجعت کرده بودند این ویروس را به انگلیس منتقل کردند. از همان ابتدای کار مسئولان انگلیس سختگیریهای شدیدی برای مسافران اعمال کرده و آنها را به قرنطینه میفرستادند. اما شرایط از کنترل خارج شد و امروز این کشور به حالت تعلیق در آمده است. مسئولان کشور انگلستان به دنبال راههایی برای کاهش شیوع ویروس جدید کرونا یا همان کووید 19 هستند و از طرفی دانشمندان این کشور هم در پی یافتن واکسن ویروس کووید 19 میباشند. ما در این مطلب به آخرین آمار رسمی منتشر شده در مورد مبتلایان و کشته شدگان ویروس کرونا در انگلستان خواهیم پرداخت و آخرین اخبار تصمیمات مسئولان انگلیس در مورد روشهای کنترل این ویروس را بررسی خواهیم کرد. پس همراه ما باشید.
ابتلای شخصیتهای مهم انگلستان به ویروس کرونا
در پی شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف، مسئولان این کشورها نیز از این قاعده مستثنا نبوده و برخی به این ویروس مبتلا شدهاند. در این بین شاهزاده چارلزِ هفتاد و یک ساله که بزرگترین فرزند ملکه الیزابت دوم است نیز به ویروس کرونا مبتلا شده است. ملکه الیزابت دوم در هفتۀ گذشته با او و بوریس جانسون- نخست وزیر بریتانیا- که او مبتلا به ویروس کرونا شده است ملاقات داشته و همین امر باعث نگرانیهای در مورد ابتلای ملکه به ویروس کرونا شده است. در همین راستا ملکه را به حاالت قرنطینه در آورده و آزمایشهای لازم را از او می گیرند. تا کنون خبری از ابتلای ملکه الیزابت دوم به دست نرسیده و پزشکان اعلام کردهاند که حال او خوب است. در حالت کلی ابتلای مسئولان ارشد و مقامات اشرافی انگلستان به این ویروس نگرانیهایی را برای مردم انگلیس به همراه داشته و همین امر باعث شده موضوع شیوع ویروس کرونا و نحوۀ کنترل آن برای مقامات این کشور و خصوصاً وزیر بهداشت بریتانیا امری مهمتر از قبل جلوه کند.
آخرین آمار مبتلایان و کشته شدههای ویروس کرونا
طبق آخرین آمار منتشر شده از سوی این کشور تا تاریخ بیست و نه مارس 2020، نوزده هزار و پانصد و بیست و دو نفر در انگلستان مبتلا به ویروس جدید کرونا یا همان کووید 19 شدهاند و در ایت بین هزار و دویست و بیست و هشت نفر جان خودشان را از دست دادهاند. طبق آمار اعلام شده بیشتر افرادی که جان خود از دست دادهاند بالای شصت سال سن داشتهاند. البته که این رقم بسیار بالایی از مرگ و میر ناشی از ویروس بوده و مردم را بسیار نگران کرده است. شاید این رقم را در مقایسه با کشته شدههای ویروس کرونا در ایران مقایسه کرده و مرگ و میر در ایران را بسیار جزئیتر بدانید؛ اما این نکته را در نظر داشته باشید که آمارهای رسمی ایران در مورد کشته شدگان ناشی از ویروس کرونا تنها بخشی از واقعیت را پوشش میدهد و در خیلی از شهرستانها کیتهای تست ویروس وجود ندارد و مرگ این افراد در آمار رسمی قرار نمی گیرد. به این معنا که آمار منتشر شده در ایران تنها مخصوص افرادی است که تست کرونای آنها مثبت در آمده و به همین دلیل جان خود را از دست دادهاند. لذا افرادی که به این ویروس مبتلا شده و به همین دلیل کشته شدهاند اما تست ویروس کرونا ندادهاند، در آمار قرار نمی گیرند. این در صد خطا در انگلیس هم وجود دارد؛ با این تفاوت که در صد خطای انگلستان بسیار کمتر و آمارشان به واقعیت موجود نزدیکتر است.
انگلستان برای مهار ویروس کرونا از کشور چه اقداماتی در دستور کار خود دارد؟
با توجه به اینکه میزان شیوع و اثر گذاری ویروس کرونا به محیطی که در آن قرار می گیرد و مقیاس رشد آن بستگی دارد، انگلستان و بریتانیا در معرض شیوع بالای ویروس قرار دارد. در همین راستا نخست وزیر بریتانیا به افرادی که بالای هفتاد سال سن دارند و زنانی که باردار هستند به طور خاص تاکید کرد که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از خانه بیرون نیایند. به علاوه افرادی با زمینۀ بیماریهای نظیر دیابت، فشار خون بالا، مشکلات قلبی و ریوی باید بیشتر از سایرین مراقب باشند. به علاوه این نخست وزیر اعلام کرد که به طور روزانه گزارشهایی را به صورت زنده به مردم خواهد داد و دربارۀ آمار مبتلایان، بهبود یافتهها و کشته شدهها با مردم شفاف خواهد بود و همچنین پیشرفت اقداماتی که در انگلیس در حال اجرا است را در اختیار مردم قرار میدهد. زمان قرنطینۀ خانگی در انگلیس بر همین اسا به دوازده هفته یا همان سه ماه رسید و مسئولان از مردم خواستهاند حتی المقدور از خانهها بیرون نیایند و از کارفرماها نیز خواستهاند حتی الامکان کارها را به صورت دورکاری از کارمندان خود بخواهند و کارمندان هم امور کاری خود را در خانه انجام دهند. این موضوع اهمیت بالایی دارد چرا که سیر آمار مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس رو به افزایش است. مدارس هم در انگلیس به تعطیلی کشیده شده و متروهای این کشور هم تعطیل است تا از ازدحام و تجمع مردم خودداری شود. این کشور اعلام کرده که شش ماه تا زمانی که مردم به زندگی عادی برگردند و نیازی به مراقبت و پیشگیری نباشد زمان باقی است و مردم باید صبورانه با دولت همکاری کنند.
از دیگری مسائلی که در انگلیس به مردم اطلاع رسانی شده زمان قرنطینه در صورت بروز علائم کرونا است. مسئولان به مردم اعلام کردهاند که اگر فردی در خانواده دچار علائم ویروس کرونا شد بهتر است چهارده روز در خانه قرنطینه شده و از دیگر اعضای خانواده هم دور بماند. با این حال همۀ مردم و کارشناسان از روند کنترل ویروس کرونا در انگلیس راضی نیستند. گروهی از معترضان با ماسکهایی بر صورت و لباسهایی ضد ویروس مقابل دفتر نخست وزیر این کشور تجمع کرده و خواستار اقدامات جدیتر و موثرتری از سوی دولت انگلیس شدهاند.
آیا اعتراضات مردم تاثیری بر روند مقابله با ویروس کرونا از سوی دولت انگلیس داشته است؟
تاثیر مستقیمی در پی این اعتراضها دیده نشده است. اما پس از انجام اعتراضات و بعد هم بالا رفتن آمار مبتلایان نخست وزیر انگلیس فشار بیشتری بر دوش تولید کنندههای دستگاههای تنفسی و وسایل بهداشتی از جمله ماسک و دستکش گذاشت تا هم کادر پزشکی و درمان و هم مردم بتوانند با داشتن امکان لازم خود را از ابتلا به این ویروس در امان نگه دارند و در ضمن وسایل لازم برای انجام مراقبتهای درمانی پس از ابتلا وجود داشته باشد. به علاوه طی رایزنیهای انجام شده همکاری بین ارگانهای درمانی خصوصی و دولتی در این برهه از زمان بیشتر خواهد شد و دولت هزینۀ بستری شدن افراد مبتلا به ویروس کرونا حتی در بیمارستانهای خصوصی را هم پرداخت خواهد کرد. طی بحثهای انجام شده محافظت از افراد آسیب پذیر در انلیس بالاتر خواهد رفت و تسهیلات بیشتری برایشان فراهم میشود تا بتواندد بدون نگرانی در خانه بمانند. طی همین مباحث برنامهای ترتیب داده شده که منع خروج سالمندان از خانه را تا چهار ماه صادر کند. به علاوه تمامی مدارس، دانشگاهها، رستورانها، بارها و مراکز گردشگری تا اطلاع ثانوی تعطیل است.
چطور میتوان با ویروس کرونا مقابله کرد؟
بهترین راه دور شدن از تجمعات و فضاهایی است که باعث نزدیک شدن مردم به یکدیگر میشود دوری کنند. طبق آموزشی هم که مسئولان انگلیس به مردم دادهاند، بایستی دو متر با دیگر افراد فاصله داشته باشدی و برای جلوگیری از ورود ترشحات دهان دیگر افراد به دهان و بینی شما و نیز جلوگیری از دست زدن به دهان و بینی بهتر است همواره از ماسک استفاده کنید. به محض رسیده به خانه دستان و صورتتان را با صابون خوب بشویید تا در صورت احتمال نشستن ویروس روی صورت و دست بتوانید با شستن ویروس را از بین ببرید. هر از گاهی دست خود را با الکل سفید یا ژل ضدعفونی کننده شست وشو دهید. تغذیۀ شما هم نقش موثری در مقابله با این ویروس دارد. بهتر است از غذاهایی با ارزش غذایی بالا استفاده کنید تا سیستم ایمنی بدنتان بالا رفته و در مقابل بیماری مقاوم باشید. به علاوه در استفاده از لبنیات محصولات پاستوریزه و گرما دیده را خریداری کنید و از خرید از مغازهها سنتی دور بمانید. غذاهایی مقوی مثل عسل بخورید و انواع مغزها را استفاده کنید و سعی کنید بدنتان را سالم نگه دارید. حفظ آرامش هم بسیار موثر است. استرس سیستم دفاعی بدنتان را تحت تاثیر قرار میدهد. سعی کنید خونسرد باشید و خونسردی خودتان را به دیگران منتقل کنید. به علاوه از وسایل نقلیۀ عمومی استفاده نکنید و مراقبتهای پیشگیرانه را انجام دهید.
ما در شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری ساحل شنی آرزو داریم شما مردم عزیز همواره در صحت و سلامتی روزگار بگذرانید و این دوران را به بهترین وجه ممکن سپری کنید. چنانچه هر گونه سوالی در مورد آخرین اخبار اخذ ویزا و وقت سفارت کشورهایی که میتوانید به آنها سفر کنید و پروازهای کنسل شده و کنسل نشده دارید، میتوانید با همکاران و کارشناسان ما تماس بگیرید. ما همواره در تلاش هستیم تا شما مسافران محترم بتوانید در کمترین زمان ممکن، بهترین نتیجه را بگیرید. برای اخذ انواع ویزا و اطلاع از شرایط و قوانین مسافرتی در هر کشور میتوانید با مشاوران و متخصصان ما در تماس باشید. پل ارتباطی ما با شما شمارهٔ ۰۲۱۵۷۹۳۸ است.